Samarbeid

Bli en del av Team EYDA

Kunne du tenke deg å bli en del av Team EYDA og skape verdifullt innhold på dine sosiale kanaler som motiverer og inspirerer?

Gjennom vårt ambassadørprogram jobber vi tett med influensere. Vi mener at de beste samarbeidene er de som skaper verdi for begge parter.

Skulle du være interessert i å bli en del av Team EYDA og representere EYDA på dine sosiale kanaler i Danmark, Norge eller Sverige, er du hjertelig velkommen til å sende oss en e-post på collabs@eyda.com. Skriv litt om deg selv og hvorfor du tror vi vil være en god match, og henvis til din/dine profiler.

Som ambassadør må du i utgangspunktet oppfylle følgende:

  • Ha en profil med minst 7000 følgere
  • Skape innhold hyppig og samhandle med dine følgere
  • Trening og/eller en aktiv livsstil er en vesentlig del av ditt innhold
  • Du er minst 18 år gammel

Representerer du en bedrift?

Er du interessert i at dine ansatte skal ha på seg så komfortabelt kvalitetstreningstøy som mulig – enten det er i jobbsammenheng eller trening utenom arbeidstid? Vi samarbeider ofte med bedrifter som ønsker å dyrke et sunt arbeidsmiljø og som ønsker å motivere sine ansatte til en aktiv livsstil gjennom fysisk aktivitet.

Har du en idé til et samarbeid, er du hjertelig velkommen til å sende oss en e-post på sales@eyda.com med en beskrivelse av hva du er på utkikk etter – så kan vi i fellesskap finne den beste løsningen.