GIFT GUIDE

Julen nærmer seg, og det er tid for å finne gjennomtenkte gaver til dine kjære - eller til deg selv. Vi har gjort gavejakten enklere med denne gaveguiden, hvor vi har samlet våre beste tips til gaver som vil glede, i ulike kategorier. Klar for å utforske?

  • Utvidet returrett helt til 15. januar
  • Gratis levering på kjøp fra 599 kr.
  • Alltid enkel og gratis retur
  • 30 dagers passformgaranti

Utvidet returrett

Alle gaver kjøpt mellom 1. november 2023 og 24. desember 2023 kan byttes helt fram til 15. januar 2024. Hvis du skal returnere en julegave, kan du velge mellom å få pengene tilbake eller bytte til et gavekort. Les mer om hvordan julegaver returneres eller byttes nederst på denne siden.


Mottaker av gaven kan selv bytte den

Vi anbefaler at du legger ved følgeseddelen når du pakker inn gaven. På den måten gir du mottakeren muligheten til å bytte gaven uten å måtte involvere deg som giver. Smart og enkelt for alle parter.

Gi de riktige tightsene i gave

Å velge de riktige tightsene kan være vanskelig. Vi tilbyr flere forskjellige passformer, derfor har vi laget en Tights Guide. Svar på noen enkle spørsmål på vegne av gave-mottakeren og få våre forslag til hvilke tights som er det beste valget. Er du fortsatt i tvil, kan du sammenligne våre forskjellige tights her.


Gi den riktige sports-BH-en i gave

En sports-BH skal gi riktig støtte til din byste og den aktiviteten du driver med. Vi har sports-BH-er med lett, medium og sterk støtte, og derfor har vi laget en Sports-BH Guide. Svar på noen enkle spørsmål på vegne av gave-mottakeren og finn frem til den riktige støtten.