Bytte av julegave

Skal du returnere julegaven? Retur av julegaver kjøpt etter 1. november 2023 skal skje senest 15. januar 2024. 
Vi har utvidet returmulighetene for julegaver kjøpt etter 1. november 2023. Hvis julegaven skal byttes, har du to valg: bytte til gavekort eller retur.

Bytte til gavekort

Fikk du ikke riktig størrelse, eller ønsker du heller et annet EYDA-produkt? Du kan bytte gaven din til et gavekort, slik at du kan finne akkurat det du ønsker. Vil du bytte til gavekort, vennligst send e-post til hello@eyda.no senest 15. januar 2024 og oppgi følgende informasjon:

  • Ordrenummer
  • Hvilke stiler/produkter du ønsker å returnere (navnet finnes på zip-lock posen)
  • Hvilken e-post gavekortet ønskes mottatt på

Hvis ordrenummeret ikke er vedlagt julegaven, eller du ikke kjenner ordrenummeret, vennligst kontakt oss på hello@eyda.no.

Deretter vil vi behandle forespørselen din, og du vil snart motta en bekreftelsesmail etterfulgt av en returetikett innen 1-3 hverdager.
Når vi mottar retursendingen din på vårt lager, har vi en behandlingstid på 7-10 hverdager. Så snart forsendelsen din er behandlet, vil gavekortet bli sendt til den oppgitte e-posten.

Reklamasjoner  

Alle reklamasjoner sendes til hello@eyda.no. Når du kontakter oss, vennligst oppgi ordrenummeret ditt og send bilder av varen. Da sørger vi for å finne den beste løsningen for deg raskt